Om

Om

DTSC är ett nationellt community för utveckling av städer med hjälp av digitala kopior, så kallade digitala tvillingar. Vi samlar organisationer och företag som förstår att den fysiska staden måste ha en digital kopia för att effektivt kunna utvecklas mot hållbarhet.

Våra drömmars stad väntar på att bli byggd. Nu samlar vi tvillingsjälarna (film mp4).

Vi erbjuder mötesplatser, demos och evenemang där vi skapar samarbeten som leder till nya tjänster och lösningar. Här kan du ta del av kunskap, inspiration, nyheter och utöka ditt nätverk.

Utvecklingen kring digitala tvillingar går snabbt och genom att dra nytta av varandras erfarenheter blir fler projekt framgångsrika. Den som deltar i DTSC ökar sannolikheten att lyckas med sina initiativ inom området.

Vi har de viktiga aktörerna med oss och bygger det gemensamma arbetet på en vision om att Sverige kan bli en ledande nation inom digitala tvillingar och skapa tydlig ekonomisk nytta för alla som deltar i DTSC.

Digital Twin Sustainable Cities är en insamlingsstiftelse som bildades år 2022. Stiftelsen har sitt ursprung i det Vinnovafinansierade Fastighetsdatalabbet.

Den digitala staden väntar på dig. Välkommen att ta en kontakt!

“If working apart, we were a force powerful enough to destabilise our planet,
sure, working together we are powerful enough to save it.”

Sir David Attenborough